Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Megérkezett a Bíró Károly-szobor Szabadka főterére

2021.06.02
11:00
2021.06.02
13:14
Forrás
Pannon RTV
A város egykori polgármesterének egész alakos szobrát pénteken, a nemzeti összetartozás napján avatják fel 12 órai kezdettel. Az ünnepélyes szoboravatót a Pannon Televízióban, a Szabadkai Magyar Rádióban és a honlapunkon is élőben követhetik.
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Bíró Károly a közép-európai, szecessziós Szabadka megálmodója és megvalósítója, a Városháza építtetője. 16 éves tevékenysége a mai napig meghatározza Szabadka arculatát, szellemiségét, így örökségének ápolása közös ügy - emelte ki korábban Dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület VMSZ-es elnöke. A pénteki szoboravatót a Pannon Televízió és a Szabadkai Magyar Rádió élőben közvetíti, az adást a honlapunkon is figyelemmel kísérhetik.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A Közügyek összefoglalójából többet is megtudhatnak arról, hogy ki volt Bíró Károly.

Bíró Károly
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.