Ugrás a tartalomra

Megújul a Szabadkai Városi Könyvtár

2019.01.21
10:45
2019.01.21
17:34
Forrás
Pannon RTV
Új olvasóterem épül az év végéig - nyilatkozta Berényi Eszter. Az intézmény főkönyvtárosa elmondta: korszerű feltételeket szeretnének biztosítani a felhasználóknak.

Kifejtette: a könyvállományt is bővítenék, illetve az olvasók számát is növelnék. Ezt azonban kizárólag akkor érhetik el, ha az intézmény felzárkózik a modern kor követelményeihez - tette hozzá a főkönyvtáros.

Berényi Eszter, Szabadkai Városi Könyvtár, főkönyvtáros: „Magyarországi támogatással, a Bethlen Gábor Alapnak köszönhetően felépült egy új épületszárny a Városi Könyvtár udvarában. Ez külön fázisokban történt. Hamarosan folytatódnak a belső munkálatok. Várhatóan ez év végéig elkészül a modern felszereléssel ellátott új olvasóterem, az átriummal.”

Szabadkai Városi Könyvtár
Berényi Eszter

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.