Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megújul a Szabadkai Városi Könyvtár

2019-01-21
10:45
2019-01-21
17:34
Forrás
Pannon RTV
Új olvasóterem épül az év végéig - nyilatkozta Berényi Eszter. Az intézmény főkönyvtárosa elmondta: korszerű feltételeket szeretnének biztosítani a felhasználóknak.

Kifejtette: a könyvállományt is bővítenék, illetve az olvasók számát is növelnék. Ezt azonban kizárólag akkor érhetik el, ha az intézmény felzárkózik a modern kor követelményeihez - tette hozzá a főkönyvtáros.

Berényi Eszter, Szabadkai Városi Könyvtár, főkönyvtáros: „Magyarországi támogatással, a Bethlen Gábor Alapnak köszönhetően felépült egy új épületszárny a Városi Könyvtár udvarában. Ez külön fázisokban történt. Hamarosan folytatódnak a belső munkálatok. Várhatóan ez év végéig elkészül a modern felszereléssel ellátott új olvasóterem, az átriummal.”

Szabadkai Városi Könyvtár
Berényi Eszter

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.
13:17, Frissítve: 13:30

Elindult az űrbe Fedor, az orosz humanoid

Fedélzetén a Fedor ember alakú robottal startolt el Bajkonurból csütörtökön a Szojuz MSZ-14-es orosz űrhajó. Várhatóan szombaton csatlakozik a Nemzetközi Űrállomáshoz.

Népszerű