Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi a boldog élet titka? - VIFÓ Ifjúsági Konferencia

2019-11-14
06:59
2019-11-14
17:48
Forrás
Pannon RTV
Nagy érdeklődés kísérte a Vajdasági Ifjúsági Fórum VIII. Ifjúsági konferenciáját a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium dísztermében szerda este.

Az érdeklődők a boldog élet titkáról hallhattak előadást, valamint önismereti tanácsok is elhangoztak. Kiderült, hogy miképpen lehet egy laptoppal körülutazni a világot, és egy társasjáték készítő is bemutatkozott. Az est díszvendége Bence Norbert, a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségének volt elnöke, a Petőfi Program vajdasági ösztöndíjasa, okleveles fizikus volt.

Beretka Csaba, szervező: „Az előadókat mindig igyekszünk úgy kiválasztani, hogy mindenki tudjon egy kicsit csipegetni a témából, tehát ha valaki mondjuk most társas játékok világában annyira nem mozog otthonosan, vagy nem annyira érdekli, akkor az önismereti részből tud, úgymond hazavinni egy keveset.”

VIFÓ
VIFÓ Ifjúsági Konferencia
Szabadka

Most

16:53

Sokan elhalasztják az esküvőjüket

Törökbecsén a koronavírus-járvány megjelenése óta kilenc esküvőt mondtak le. A fiatalok többsége a nagy napot őszre tervezi, azonban vannak, akik a lakodalmi mulatságot jövő évre halasztották.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.