Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi a boldog élet titka? - VIFÓ Ifjúsági Konferencia

2019.11.14
06:59
2019.11.14
17:48
Forrás
Pannon RTV
Nagy érdeklődés kísérte a Vajdasági Ifjúsági Fórum VIII. Ifjúsági konferenciáját a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium dísztermében szerda este.

Az érdeklődők a boldog élet titkáról hallhattak előadást, valamint önismereti tanácsok is elhangoztak. Kiderült, hogy miképpen lehet egy laptoppal körülutazni a világot, és egy társasjáték készítő is bemutatkozott. Az est díszvendége Bence Norbert, a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségének volt elnöke, a Petőfi Program vajdasági ösztöndíjasa, okleveles fizikus volt.

Pannon RTV

Beretka Csaba, szervező: „Az előadókat mindig igyekszünk úgy kiválasztani, hogy mindenki tudjon egy kicsit csipegetni a témából, tehát ha valaki mondjuk most társas játékok világában annyira nem mozog otthonosan, vagy nem annyira érdekli, akkor az önismereti részből tud, úgymond hazavinni egy keveset.”

VIFÓ
VIFÓ Ifjúsági Konferencia
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.