Ugrás a tartalomra

Molnár Ferenc vígjátékát láthatta a csókai közönség

2023.08.18
11:12
2023.08.18
17:10
Forrás
Pannon RTV
Az Egy, kettő, három című egyfelvonásos bohózatot mutatták be csütörtök este a Csóka Művelődési és Oktatási Központban. A színdarabot a budapesti 808. Mindszenty József cserkészcsapat színjátszószakköre vitte színpadra vajdasági turnéja alkalmával.

Szinte telt ház előtt mutatták be Molnár Ferenc 1929-ben íródott darabját. A főszereplő Norrison bankigazgató, aki egy óra alatt csinál a taxisofőrből egy elegáns urat.

Fodor Krisztián, a darab főszereplője: „Nagyon szeretem ezt a karaktert és igyekszem az életben kicsit én is ilyen lenni. Természetesen ez egy nagyon eltúlzott karakter, mint minden jó darabban, de nagyon tetszik a gondolkodása, úgyhogy nagyon tetszett nekem a karakter, ezért azonnal el is vállaltam, hogy megtanuljam a szövegét.”

A lelkes amatőrökből álló csapat Szajánon és Felsőhegyen is szerepelt már Csóka mellett. A darabot Némethy Kálmán rendezte.

„Többször jártunk már korábban diákszínjátszókkal Délvidéken és az a visszajelzés jött a nézőktől, hogy valami könnyed, vidám darabot hozzunk és így esett a választás Molnár Ferencre. Az egyfelvonásossága is egy hálás dolog, másfél óra sincs az egész darab, úgyhogy ez volt a darabválasztás oka.”

A vajdasági turné péntek este Tóthfaluban zárul, az érdeklődők a Kaszap István Kollégium mögötti füves részen felállított színpadon tekinthetik meg a darabot 20 órától.

Fodor Krisztián
Némethy Kálmán
Csóka Művelődési és Oktatási Központ
Csóka
színház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.