Ugrás a tartalomra

Működik a Dombos-koncepció

2022.07.03
15:03
2022.07.03
16:43
Forrás
Pannon RTV
Kócos cirkusz, Düvő és Parno Graszt - ők voltak a Dombos világ- és népzenei fesztivál harmadik napjának fellépői. A löszvarázs, a fényfestészet pedig minden este megkoronázza a hangulatot.

Sokszínű az idei Dombos-kínálat. Képregénybörze, gasztrofalu és zenei pavilonok csábítják a látogatókat a katlanba Kishegyesen. Többen a kezdetektől kísérik a fesztivált. Sutus Áronék csoportos baráti születésnapokat is tartottak minden évben a fesztiválon, a katlanban. „Ez a fesztivál mutatta meg és adta meg a mércét, hogy hogy lehet itthon jó fesztivált és jó közösséget teremteni és folyamatosan fejlődni, fejleszteni. Ez számomra a dombos feszt, amit nagyjából a harmadik fesztivál óta követek.”

Nincs fesztivál „tüzesek” nélkül. A cirkuszi vándormutatványosok, utcaszínházi előadók és artisták összefogásával alakult társulat egy sajátos formációt mutatott be a löszfal alatt. Lenhardt József, Németh Luca, előadó, Kócos cirkusz: „Ez egy tűzzsonglőr előadás, van benne tánc, zsonglőrködést Flow Arts, meg egy kis őrület, blues és kontrollált pirománia.”

A Dombos fest ma este hat órától várja az érdeklődőket, az életöröm nem tabu hanem ráadás szlogen teljes tartalmával. Az odalátogatók nemcsak a katlan területén, hanem éjszaka a Dombos Wine clubban is válogathatnak a programokban.

Dombos Fest
Sutus Áron

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.