Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kucor Dejan

Működik a Dombos-koncepció

2022.07.03
15:03
2022.07.03
16:43
Forrás
Pannon RTV
Kócos cirkusz, Düvő és Parno Graszt - ők voltak a Dombos világ- és népzenei fesztivál harmadik napjának fellépői. A löszvarázs, a fényfestészet pedig minden este megkoronázza a hangulatot.

Sokszínű az idei Dombos-kínálat. Képregénybörze, gasztrofalu és zenei pavilonok csábítják a látogatókat a katlanba Kishegyesen. Többen a kezdetektől kísérik a fesztivált. Sutus Áronék csoportos baráti születésnapokat is tartottak minden évben a fesztiválon, a katlanban. „Ez a fesztivál mutatta meg és adta meg a mércét, hogy hogy lehet itthon jó fesztivált és jó közösséget teremteni és folyamatosan fejlődni, fejleszteni. Ez számomra a dombos feszt, amit nagyjából a harmadik fesztivál óta követek.”

Pannon RTV/Kucor Dejan

Nincs fesztivál „tüzesek” nélkül. A cirkuszi vándormutatványosok, utcaszínházi előadók és artisták összefogásával alakult társulat egy sajátos formációt mutatott be a löszfal alatt. Lenhardt József, Németh Luca, előadó, Kócos cirkusz: „Ez egy tűzzsonglőr előadás, van benne tánc, zsonglőrködést Flow Arts, meg egy kis őrület, blues és kontrollált pirománia.”

A Dombos fest ma este hat órától várja az érdeklődőket, az életöröm nem tabu hanem ráadás szlogen teljes tartalmával. Az odalátogatók nemcsak a katlan területén, hanem éjszaka a Dombos Wine clubban is válogathatnak a programokban.

Dombos Fest
Sutus Áron

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.