Ugrás a tartalomra

Múlt, jelen, jövő - A Pannon RTV munkatársainak díjnyertes filmje

2019.06.14
16:34
2022.05.12
10:08
Forrás
Pannon RTV
Kollégáink az elkövetkező időszakban is azon dolgoznak majd, hogy a Visegrádon bemutatott filmekhez hasonló alkotások szülessenek a jövőben is.

Ezt mondta Herczeg Zsolt, a Pannon RTV szerkesztője, aki Miskolci Renatóval és Fleisz Miklóssal közösen készítette el a filmet. A magyar nemzetpolitikai államtitkárság által szervezett médiatalálkozón a Múlt, jelen, jövő című alkotás a második helyezést érte el. A portréfilm Micsik Béláról szól, aki népzenész, hangszerkészítő és hitoktató is egy személyben.

Herczeg Zsolt, szerkesztő, Pannon RTV: „Úgy gondoltam, hogy az ő munkássága, tevékenysége inspirálóan hathat másokra is. Arra gondoltam, illetve arra gondoltunk a kollégákkal, hogy készítünk egy néhány perces kis riportfilmet egy napjáról. Végigkövettük, ahogy otthon dolgozik, készíti a citeráit, illetve azt is, hogy hittantanárként mit csinál, illetve elkísértük egy olyan eseményre is, amikor hangszerbemutatót tartott fiataloknak.”

 

Herczeg Zsolt
Fleisz Miklós
Miskolci Renato

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.