Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Radnóti nyomában - díjazták kollégáink dokumentumfilmjét

2020.10.19
21:17
2020.10.20
07:58
A Kós Károly Televíziós és Rádiós Szemlén dokumentumfilm kategória első díját Herczeg Zsolt, Radnóti nyomában című alkotása nyerte. A Közügyekben a film alkotóival beszélgettünk.

Az előzetes tervek szerint idén is Palicson és Szabadkán lett volna a rendezvény. A beérkezett 50 televíziós és 16 rádiós alkotásból választották ki a kategóriagyőzteseket a zsűri tagjai.

Radnóti nyomában
dokumentumfilm
Herczeg Zsolt

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!