Ugrás a tartalomra

Rekord a szerbiai filmgyártásban

2021.10.31
08:39
2021.10.31
08:49
Forrás
Tanjug
800 ezer néző tekintette meg a Toma című filmet a szerbiai mozikban, mindössze két hónappal a bemutató után.

Ez rekordnak számít a szerbiai filmgyártásban. A Jugoszlávia legismertebb bohém énekeséről, Toma Zdravkovićról szóló életrajzi alkotásban mások mellett Milan Marić, Milena Radulović és Paulina Manov színészek játszanak. Dragan Bjelogrlić filmjében Toma mellett a kor más híres művészeinek életét is nyomon követhetjük.

Tegnap Belgrádban az egyik vetítés előtt a színészek közreműködésével megajándékozták a 800 ezredik nézőt. Milan Marić címszereplő a Tanjugnak arról beszélt, felemelő érzés látni, mennyien rajonganak a filmért, amely az elmúlt évek legsikeresebb mozija lett az országban, ráadásul rekordidő alatt.

Toma
film
rekord

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.