Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Svejk tragikomédia két felvonásban

2019-01-23
10:39
Forrás
Pannon RTV
Hasek-Spiró-Táborosi: Svejk tragikomédia két felvonásban című legújabb darabját mutatta be tegnap a topolyai Mara Amatőr Színház a magyar kultúra napja alkalmából.

A darabot Táborosi Margaréta rendezte, a főszerepet Petrás Gizella játszotta. A társulat három új tagja is bemutatkozott. A szórakoztatóan elgondolkodtató előadást vastapssal jutalmazta a közönség. A Svejk tragikomédia két felvonásban című darab reprízét február másodikán, szombaton 19 órától játsszák a topolyai moziteremben.

Mara Amatőr Színház
Topolya

Most

19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.