Ugrás a tartalomra

Szegeden járt a szabadkai Hyppolit

2012-08-12
16:43
Két nap alatt 2000-en nézték meg a szabadkai Népszínház Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékát
Két nap alatt 2000-en nézték meg a szabadkai Népszínház Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékát. A Magyar Társulat meghívást kapott a Szegedi Szabadtéri Játékokra. A pénteki és a szombati előadás is osztatlan sikert aratott. A szegedi közönségnek tetszett az előadás, sokan azt mondták, arra voltak kíváncsiak, a szabadkaiak hogyan készítették el ezt a már sokszor feldolgozott örökérvényű klasszikust.szabadtéri
Szabadkai Népszínház
hyppolit

Most

07:57, Frissítve: 08:04

Hatalmas problémát okozott a Friederike

Sűrű havazással és helyenként óránként csaknem 120 kilométeres széllel érkezett a Friederike vihar Lengyelországba. Az utakon óriási fennakadásokat okozott. A tömegközlekedés sok helyen megbénult.
19:06, Frissítve: 19:17

Változékony marad az idő

Továbbra is változékony időjárásra számíthatunk térségünkben. Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap hóesés is lehet. A jövő hét elején borongós idő, majd időszakos napsütés is várható.

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.
Autótolvajok, Zentai Magyar Kamaraszínház

Zentán bemutatták az Autótolvajokat

Vastapssal ünnepelte a nézőközönség Németh Ákos: Autótolvajok című darabját, amelyet tegnap mutatott be a Zentai Magyar Kamaraszínház társulata az újonnan felavatott kamarateremben.