Ugrás a tartalomra
Tanjug/Invision/AP/Photo by Joel C Ryan

Tarantino azt kéri a nézőitől, hogy ne lőjék le a filmje poénjait

2019-05-21
18:02
Forrás
MTI
Ma mutatják be Cannes-ban Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A rendező nyílt levélben fordult a nézőkhöz és az akkreditált újságírókhoz, hogy ne mondják el előre a történetet azoknak, akik még nem látták az alkotást. Ne fosszák meg a későbbi nézőket attól, hogy ugyanazt az élményt éljék át, mint azok, akiknek ma alkalmuk lesz megtekinteni a filmet a 72. cannes-i filmfesztiválon - írta a rendező. Quentin Tarantino 25 évvel a Ponyvaregény cannes-i Arany Pálmája után, legújabb filmjében gyerekkora Hollywoodjának állít emléket. Az 1969-ban játszódó Volt egyszer egy Hollywood egy tévésztár és dublőrének története, a főszerepeket Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja. A filmet senki más nem láthatta még, csak a fesztivál vezetősége.

Quentin Tarantino
Cannes

Most

18:51, Frissítve: 19:37

Lenyűgöző falfestmények Bánátban

Egyre több falfestmény díszíti Bánátot. Sokszor észre sem vesszük a környezetünkben lévő értékeket. A mostani bezárkózottság mintha kezdene változtatni ezen.
15:41, Frissítve: 20:24

Folytatódik a VMSZ és az SZHP együttműködése

Folytatja az elmúlt 6 évben kialakított együttműködést a VMSZ és az SZHP – erről állapodott meg ma Belgrádban Aleksandar Vučić államfő, valamint a haladók elnöke és Pásztor István, a VMSZ elnöke.

Népszerű