Ugrás a tartalomra
Tanjug/Invision/AP/Photo by Joel C Ryan

Tarantino azt kéri a nézőitől, hogy ne lőjék le a filmje poénjait

2019-05-21
18:02
Forrás
MTI
Ma mutatják be Cannes-ban Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A rendező nyílt levélben fordult a nézőkhöz és az akkreditált újságírókhoz, hogy ne mondják el előre a történetet azoknak, akik még nem látták az alkotást. Ne fosszák meg a későbbi nézőket attól, hogy ugyanazt az élményt éljék át, mint azok, akiknek ma alkalmuk lesz megtekinteni a filmet a 72. cannes-i filmfesztiválon - írta a rendező. Quentin Tarantino 25 évvel a Ponyvaregény cannes-i Arany Pálmája után, legújabb filmjében gyerekkora Hollywoodjának állít emléket. Az 1969-ban játszódó Volt egyszer egy Hollywood egy tévésztár és dublőrének története, a főszerepeket Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja. A filmet senki más nem láthatta még, csak a fesztivál vezetősége.

Quentin Tarantino
Cannes

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.