Ugrás a tartalomra
Tanjug/Invision/AP/Photo by Joel C Ryan

Tarantino azt kéri a nézőitől, hogy ne lőjék le a filmje poénjait

2019-05-21
18:02
Forrás
MTI
Ma mutatják be Cannes-ban Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A rendező nyílt levélben fordult a nézőkhöz és az akkreditált újságírókhoz, hogy ne mondják el előre a történetet azoknak, akik még nem látták az alkotást. Ne fosszák meg a későbbi nézőket attól, hogy ugyanazt az élményt éljék át, mint azok, akiknek ma alkalmuk lesz megtekinteni a filmet a 72. cannes-i filmfesztiválon - írta a rendező. Quentin Tarantino 25 évvel a Ponyvaregény cannes-i Arany Pálmája után, legújabb filmjében gyerekkora Hollywoodjának állít emléket. Az 1969-ban játszódó Volt egyszer egy Hollywood egy tévésztár és dublőrének története, a főszerepeket Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja. A filmet senki más nem láthatta még, csak a fesztivál vezetősége.

Quentin Tarantino
Cannes

Most

14:31, Frissítve: 14:40

Új járműveket kapnak a tűzoltók

A Rendkívüli Helyzetek Szektora ebben az évben annyi tűzoltókocsit kap, amennyire nem volt példa az utóbbi évtizedben - jelentette be Nebojša Stefanović ma Pancsován.
14:11, Frissítve: 16:51

Szenteleky Kornélra emlékeztek Szivácon

Szentmisével, koszorúzással és könyvbemutatóval emlékeztek meg Szenteleky Kornélról, a vajdasági magyar irodalom jeles alakjáról Szivácon halálának 86. évfordulóján.

Népszerű