Ugrás a tartalomra

Tarantino azt kéri a nézőitől, hogy ne lőjék le a filmje poénjait

2019.05.21
18:02
Forrás
MTI
Ma mutatják be Cannes-ban Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A rendező nyílt levélben fordult a nézőkhöz és az akkreditált újságírókhoz, hogy ne mondják el előre a történetet azoknak, akik még nem látták az alkotást. Ne fosszák meg a későbbi nézőket attól, hogy ugyanazt az élményt éljék át, mint azok, akiknek ma alkalmuk lesz megtekinteni a filmet a 72. cannes-i filmfesztiválon - írta a rendező. Quentin Tarantino 25 évvel a Ponyvaregény cannes-i Arany Pálmája után, legújabb filmjében gyerekkora Hollywoodjának állít emléket. Az 1969-ban játszódó Volt egyszer egy Hollywood egy tévésztár és dublőrének története, a főszerepeket Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítja. A filmet senki más nem láthatta még, csak a fesztivál vezetősége.

Quentin Tarantino
Cannes

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.