Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Tiritarka haragtár a Szabadkai Gyermekszínházban

2018-12-13
13:40
2018-12-13
16:58
Forrás
Pannon RTV
Pénteken 18 órakor mutatja be a Szabadkai Gyermekszínház a Tiritarka haragtár című darabot, amely a düh különböző formáit viszi színre játékos, interaktív formában.

Lázár Helga rendező elmondta, egy héten belül ez a második magyar nyelvű előadás, amit a színházban bemutatnak. Az előadást egyébként Vajdaság-szerte láthatja a közönség.

Lázár Helga, rendező: „A dühnek, a haragnak a különböző árnyalatait felvonultató darab. Nagyon vicces, nagyon abszurd, játékos és filozofikus kis állatmesékbe vannak csomagolva a különböző haragtípusok, amik minden ember "háztartásának" a részét képezik. Teljesen mindegy, hogy az ember 3 éves vagy 43, igazából ezek a düh-energiák bennünk vannak és ezek normálisak. Alapvetően erről szól a darab.”

Szabadkai Gyermekszínház
Tiritarka haragtár

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.