Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Tiritarka haragtár a Szabadkai Gyermekszínházban

2018-12-13
13:40
2018-12-13
16:58
Forrás
Pannon RTV
Pénteken 18 órakor mutatja be a Szabadkai Gyermekszínház a Tiritarka haragtár című darabot, amely a düh különböző formáit viszi színre játékos, interaktív formában.

Lázár Helga rendező elmondta, egy héten belül ez a második magyar nyelvű előadás, amit a színházban bemutatnak. Az előadást egyébként Vajdaság-szerte láthatja a közönség.

Lázár Helga, rendező: „A dühnek, a haragnak a különböző árnyalatait felvonultató darab. Nagyon vicces, nagyon abszurd, játékos és filozofikus kis állatmesékbe vannak csomagolva a különböző haragtípusok, amik minden ember "háztartásának" a részét képezik. Teljesen mindegy, hogy az ember 3 éves vagy 43, igazából ezek a düh-energiák bennünk vannak és ezek normálisak. Alapvetően erről szól a darab.”

Szabadkai Gyermekszínház
Tiritarka haragtár

Most

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.