Ugrás a tartalomra

Tiritarka haragtár a Szabadkai Gyermekszínházban

2018.12.13
13:40
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Pénteken 18 órakor mutatja be a Szabadkai Gyermekszínház a Tiritarka haragtár című darabot, amely a düh különböző formáit viszi színre játékos, interaktív formában.

Lázár Helga rendező elmondta, egy héten belül ez a második magyar nyelvű előadás, amit a színházban bemutatnak. Az előadást egyébként Vajdaság-szerte láthatja a közönség.

Lázár Helga, rendező: „A dühnek, a haragnak a különböző árnyalatait felvonultató darab. Nagyon vicces, nagyon abszurd, játékos és filozofikus kis állatmesékbe vannak csomagolva a különböző haragtípusok, amik minden ember "háztartásának" a részét képezik. Teljesen mindegy, hogy az ember 3 éves vagy 43, igazából ezek a düh-energiák bennünk vannak és ezek normálisak. Alapvetően erről szól a darab.”

Szabadkai Gyermekszínház
Tiritarka haragtár

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.