Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Tiritarka haragtár a Szabadkai Gyermekszínházban

2018-12-13
13:40
2018-12-13
16:58
Forrás
Pannon RTV
Pénteken 18 órakor mutatja be a Szabadkai Gyermekszínház a Tiritarka haragtár című darabot, amely a düh különböző formáit viszi színre játékos, interaktív formában.

Lázár Helga rendező elmondta, egy héten belül ez a második magyar nyelvű előadás, amit a színházban bemutatnak. Az előadást egyébként Vajdaság-szerte láthatja a közönség.

Lázár Helga, rendező: „A dühnek, a haragnak a különböző árnyalatait felvonultató darab. Nagyon vicces, nagyon abszurd, játékos és filozofikus kis állatmesékbe vannak csomagolva a különböző haragtípusok, amik minden ember "háztartásának" a részét képezik. Teljesen mindegy, hogy az ember 3 éves vagy 43, igazából ezek a düh-energiák bennünk vannak és ezek normálisak. Alapvetően erről szól a darab.”

Szabadkai Gyermekszínház
Tiritarka haragtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű