Ugrás a tartalomra

Tízéves jubileumot ünnepelt a New Ada Dance Táncklub (videó)

2016.09.25
12:29
Nagyszabású gálaműsorral ünnepelte fennállásának tízéves jubileumát az adai New Ada Dance Táncklub szombaton este a város sportcsarnokában
Nagyszabású gálaműsorral ünnepelte fennállásának tízéves jubileumát az adai New Ada Dance Táncklub szombaton este a város sportcsarnokában. Felléptek az elmúlt évek legsikeresebb táncosai, az egyesület jelenlegi csoportjai, illetve vendég együttesek is. Kicsik és nagyok együtt táncoltak az adai New Ada Dance Táncklub gálaműsorán. Maluckov Anna, táncos, New Ada Dance: „A mai nap számomra a legszebb volt, mert egész nap táncoltam, és nem volt megállás, csak egy óra pihenésem volt.” A klub jelenlegi tagjai mellett az elmúlt tíz év legsikeresebb versenyzői is színpadra léptek. Klucsik Anita, egykori táncos, New Ada Dance: „Számomra ez a klub otthont jelent, mivel nagyon sok mindent itt tanultam meg, ezekkel az emberekkel barátkoztam meg, tőlük tanultam meg az élet nagyon fontos dolgait, és a tánc számomra az örökkévalóságot jelenti.” A rendezvényen felléptek a nagykanizsai, az óbecsei, a péterrévei és a zentai táncklubok táncosai is. Az est meglepetésvendégei a pályafutását egykor az adai klubban kezdő, ma szerbiai országos ranglistavezető táncos, Juhász Zsófia és párja, Erdélyi Szilárd voltak. Juhász Zsófia: „Nagyon örülök, hogy Béla megkért minket, hogy lépjünk fel, mivel én is, ugye, Adán kezdtem táncolni, és nagyon jó érzés volt itthon, újra ezen a színpadon fellépni.”



A New Ada Dance Táncklub tagjai számos világbajnoki és Európa-bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek már a különféle megmérettetéseken. Orovec Béla, vezető, New Ada Dance: „Egy-egy helyezés elérése az bizony hosszú utat követel meg előtte, ezeket mind meg kell élni igazából, tehát a szavak kimondásával egy picit homályosodnak a dolgok, viszont az ember szívében, ami benne marad, az a lényeges.” A klub vezetői ennek jegyében abban bíznak, hogy a húszéves évfordulót is legalább olyan fergeteges hangulatban ünnepelhetik majd meg, mint a mostani, tízéves jubileumot.
Ada
évforduló
tánc
táncklub

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.