Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Úgy készülnek, hogy megtartják az idei Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivált Szabadkán

2020-08-04
09:17
2020-08-04
09:23
Forrás
Magyar Szó
Ha a járványhelyzet megengedi, az óvintézkedések betartása mellett tekinthetők meg a gyerekeknek szóló előadások.

A tervek szerint szeptember 20-án kezdődik a szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál, amennyiben a járványhelyzet megengedi. Tizenhat előadás lesz a versenyprogramban. Magyarországról, Izraelből, Szlovákiából, Kínából, Németországból, Oroszországból, Ausztriából, Bulgáriából, Szlovéniából, Horvátországból, Iránból, Törökországból és Indiából érkeznek produkciók. Két szerbiai előadást is láthatunk, az egyik a szabadkai Gyermekszínház Bonjo Lungov és Konstantin Karakostov rendezésében A színháznak szeretettel című produkciója. A másik szerbiai előadás az újvidéki Viva Dance Academy-től való, a Gea Gojak rendezésében készült Ko se boji Isadore Duncan című musical. Magyarországról a szegedi Kövér Béla Bábszínház érkezik Szabadkára. A Szemüveges Szirént mutatják be. A fesztiválszervezők jelezték, hogy minden programot az óvintézkedések betartása mellett tartanak meg.

Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál
Szabadka
gyerek
Gyermekelőadás
fesztivál
koronavírus
járvány

Most

21:44, Frissítve: 22:06

Ha összefogunk, meglesz a pénz!

Pál Gajódi Olivér 2019.12.17-én született Bajmokon. Élete első hónapjai óta kemény harcot vív egy súlyos betegség, a gerinc eredetű izomsorvadás ellen.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.