Ugrás a tartalomra

Úgy készülnek, hogy megtartják az idei Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivált Szabadkán

2020.08.04
09:17
2021.09.17
14:09
Forrás
Magyar Szó
Ha a járványhelyzet megengedi, az óvintézkedések betartása mellett tekinthetők meg a gyerekeknek szóló előadások.

A tervek szerint szeptember 20-án kezdődik a szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál, amennyiben a járványhelyzet megengedi. Tizenhat előadás lesz a versenyprogramban. Magyarországról, Izraelből, Szlovákiából, Kínából, Németországból, Oroszországból, Ausztriából, Bulgáriából, Szlovéniából, Horvátországból, Iránból, Törökországból és Indiából érkeznek produkciók. Két szerbiai előadást is láthatunk, az egyik a szabadkai Gyermekszínház Bonjo Lungov és Konstantin Karakostov rendezésében A színháznak szeretettel című produkciója. A másik szerbiai előadás az újvidéki Viva Dance Academy-től való, a Gea Gojak rendezésében készült Ko se boji Isadore Duncan című musical. Magyarországról a szegedi Kövér Béla Bábszínház érkezik Szabadkára. A Szemüveges Szirént mutatják be. A fesztiválszervezők jelezték, hogy minden programot az óvintézkedések betartása mellett tartanak meg.

Szabadka
gyerek
Gyermekelőadás
fesztivál
koronavírus
Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.