Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Újraindult a kulturális élet Kelebián

2021.05.06
22:40
Paskó Csaba a Közügyekben arról beszélt, hogy hogyan szervezik meg a próbákat, hogyan próbálják együtt tartani a csoportokat, a közösségeket.

Nemrégiben anyák napi hangversenyt tartottak a templomban. Az eseményt Vizin Kornelije orgonajátéka nyitotta meg, az est fellépői között volt a Pro Musica Kamarakórus és a Tarabuka gyermek és ifjúsági kórus is, Zsiga Pál pedig hegedűjátékával nyűgözte le a közönséget.

Paskó Csaba, a Gaál Ferenc Magyar Művelődési Egyesület elnöke hangsúlyozta a családok összefogásának fontosságát a művelődés érdekében. Elmondta, hogy hamarosan további rendezvényeket is tartanak majd Kelebián.

Kelebia
Paskó Csaba
Közügyek

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.