Ugrás a tartalomra

Újraindult a VM4K Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozata

2022.09.15
21:11
2022.09.16
16:49
Forrás
Pannon RTV
Az évadnyitó koncerten az óbecsei Les Filles zenekar lépett fel.

A Les Filles tagjai 13-17 év közötti lányok, akik egy zenetáborban álltak össze. Megalakulásuk óta pop-, rock- és bluesdalok szerepelnek repertoárjukon. A zenekarnak sűrűn vannak fellépései Óbecsén és más városokban is. Szabadkán most játszottak először.

Lovas Fiona, billentyűs, Les Filles: „Írunk saját dalokat is, ma az egyiket elő is adjuk. Zenei feldolgozásokat zenélünk. Inkább régebbi dalokat, a 90-es, 80-as évekből, mert ugye ott jó sok dolgot lehet zenélni, sok a hangszer. A repertoáron van például a No Doubt Don't speak és a ZZ Top Tush című száma is.”

VM4K
Csütörtök esték

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.