Ugrás a tartalomra

Újraindult a VM4K Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozata

2022.09.15
21:11
2022.09.16
16:49
Forrás
Pannon RTV
Az évadnyitó koncerten az óbecsei Les Filles zenekar lépett fel.

A Les Filles tagjai 13-17 év közötti lányok, akik egy zenetáborban álltak össze. Megalakulásuk óta pop-, rock- és bluesdalok szerepelnek repertoárjukon. A zenekarnak sűrűn vannak fellépései Óbecsén és más városokban is. Szabadkán most játszottak először.

Lovas Fiona, billentyűs, Les Filles: „Írunk saját dalokat is, ma az egyiket elő is adjuk. Zenei feldolgozásokat zenélünk. Inkább régebbi dalokat, a 90-es, 80-as évekből, mert ugye ott jó sok dolgot lehet zenélni, sok a hangszer. A repertoáron van például a No Doubt Don't speak és a ZZ Top Tush című száma is.”

VM4K
Csütörtök esték

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.