Ugrás a tartalomra

Vajdasági sikerek Litvániában

2023.07.08
13:05
2023.07.08
15:50
Forrás
Pannon RTV
Első helyezést ért el a Juhász zenekar a litvániai nemzetközi néptáncfesztiválon zenekar kategóriában - olvasható a zenekar Facebook-bejegyzésében.

Az együttes frontembere Juhász Gábor, a Pannon TV szerkesztője kiemelte, a magyarországi Tiszavirág Néptáncegyesület kíséreteként utaztak a versenyre, és a táncegyüttes is első helyezett lett, néptánc kategóriában.

A sikeres szereplésnek köszönhetően a Tiszavirág Néptáncegyesület Brazíliába kapott meghívást, ahol majd szintén a Juhász zenekar kíséri őket.

Juhász Gábor, frontember, Juhász zenekar: „Ez egy versenyfesztivál, ahol a táncegyüttesek és a zenekarok is megmérettetnek. A produkciókat nemzetközi zsűri bírálta el. Több országból vannak résztvevők, a világ minden tájáról. Zenekar kategóriában mi nyertük el az első díjat. Nagyon megtisztelő számunkra ez az elismerés, hiszen valóban egy nemzetközi zsűri osztotta ki, kiváló zenekarok vannak, rengeteg egzotikus produkcióval jelentek itt meg, ami világszínvonalú volt. A zsűrinek a mi előadásmódunk tetszett a legjobban.”

Litvánia
Juhász zenekar

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.