Ugrás a tartalomra

„Verskötélre" aggatott költészet

2023.04.06
12:15
2023.04.06
16:38
Forrás
Pannon RTV
A magyar költészet napja alkalmából egy verskötelet függesztettek ki Horgos központjába, ahová a gyerekek, felnőttek kiaggathatták kedvenc versüket. A legkisebbek pedig lerajzolhatták azt.

A helyszínre egymás után érkeztek a legkisebbtől kezdve az idősebb korosztályig, és egymás után csipeszelhették fel legkedvesebb költeményeiket.

Sós Nóra, a Művelődési Ház programkoordinátora:
„A magyar költészet napja alkalmából immár harmadik éve szervezzük meg Verskötél akciónkat, melyhez a Napraforgó óvoda óvodásai illusztrációkkal, versillusztrációkkal járulnak hozzá, valamint a Kárász Karolina Általános Iskola diákjai szebbnél szebb verseket írnak, kedvenc verseiket válogathatják ki, viszont nagy meglepetésünkre vannak gyermekek, akik saját versekkel készülnek ez alkalomra, és saját verseiket aggatják ki. A felnőttek körében is igen népszerű a program, így a felnőttek is elhozhatják saját, illetve kedvenc verseiket és a Verskötélre ez alkalomból kiteregethetik verseiket."

Verskötél
Horgos
vers
költészet
Művelődési Ház

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:57, Frissítve: 14:32

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.
13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.