Ugrás a tartalomra

X. Tiszavirág Fesztivál

2022.06.10
12:53
2022.06.10
16:39
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a zentai Tiszavirág Fesztivál. A kerek évforduló alkalmából a szervezők tartalmas és színes programmal készülnek.

A látogatókat a kétnapos fesztiválon bortér és kézműves kiállítás, a kis- és nagyszínpadon különböző stílusú zenei műfajok és fellépők várják. Az alsó rakparton retro horgászversenyt valamint krétarajzolást is szerveznek. Kiváló borok, családias hangulat, változatos zenei élmény várja a látogatókat június 17-én és 18-án a zentai Tiszavirág Fesztiválon.

Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója: „Igazi latin-amerikai hangulatot teremtünk a Tisza-parton. A kisszínpadon egy kubai duóval, a nagyszínpadon pedig egy latin-amerikai igazi salsa, kolumbiai hangulattal készülünk szombat este. Emellett a jazz, a népzene, a régi Beatles slágerek, brazil dobosok, tehát rengetegféle zenei stílust igyekeztünk összemixelni, hogy minél szélesebb körben találjanak az emberek maguknak megfelelő programot.”

X. Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.