Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

X. Tiszavirág Fesztivál

2022.06.10
12:53
2022.06.10
16:39
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a zentai Tiszavirág Fesztivál. A kerek évforduló alkalmából a szervezők tartalmas és színes programmal készülnek.

A látogatókat a kétnapos fesztiválon bortér és kézműves kiállítás, a kis- és nagyszínpadon különböző stílusú zenei műfajok és fellépők várják. Az alsó rakparton retro horgászversenyt valamint krétarajzolást is szerveznek. Kiváló borok, családias hangulat, változatos zenei élmény várja a látogatókat június 17-én és 18-án a zentai Tiszavirág Fesztiválon.

Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója: „Igazi latin-amerikai hangulatot teremtünk a Tisza-parton. A kisszínpadon egy kubai duóval, a nagyszínpadon pedig egy latin-amerikai igazi salsa, kolumbiai hangulattal készülünk szombat este. Emellett a jazz, a népzene, a régi Beatles slágerek, brazil dobosok, tehát rengetegféle zenei stílust igyekeztünk összemixelni, hogy minél szélesebb körben találjanak az emberek maguknak megfelelő programot.”

X. Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.