Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

110 biztonsági gyerekülést osztottak ki Magyarkanizsán

2021.08.19
13:37
2021.08.19
16:31
Forrás
Pannon RTV
Kisgyermekes családok kapták az üléseket. A rendelkezésre álló keretet teljes mértékben kihasználták, nagy érdeklődés mutatkozott ezek iránt.
Pannon RTV/Apczi Jenő

A magyarkanizsai önkormányzat saját eszközeiből biztosította az ülések megvásárlásához szükséges összeget. Azok a kisgyermekes családok jelentkezhettek, ahol a gyermek 2019. október elseje és 2020. december 31-e között született. A mai átadón a szülők a Közlekedésbiztonsági Ügynökség szakembereinek köszönhetően egy képzésen is részt vettek.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Bajtai Balázs, koordinátor, Közlekedésbiztonsági Bizottság, Magyarkanizsa: „Magyarkanizsa község Közlekedésbiztonsági Bizottsága szeretne hozzájárulni ezzel a kis ajándékkal ahhoz, hogy a gyermekek biztonsága kerüljön előtérbe, és a köztársasági Közlekedésbiztonsági Ügynökséggel közreműködve egy képzést is fogunk most tartani a szülőknek, hogy hogyan kell helyesen és biztonságosan beszerelni ezeket az üléseket az autóba, mert nem mindegy, hogy hogy vannak elhelyezve.”

Magyarkanizsa
gyerekülés
biztonsági

Most

18:51, Frissítve: 20:49

Daloltak a dalárdások Kúlán

125 éves fennállását ünnepli idén a kúlai Bartók Béla Dalárda. A jubileum alkalmából a helyi Szent György római katolikus templomban adtak elő néhány éneket a repertoárjukból.

Népszerű