Ugrás a tartalomra
Pixabay

15 ezer dinár a szabadkai várandós nőknek

2021-01-22
17:28
2021-01-22
17:34
Forrás
subotica.com
2021-ben is 15 ezer dináros, egyszeri támogatást kapnak a Szabadka területén élő várandós nők - fogadta el 11. ülésén a Szabadkai Városi Tanács az összeg meghatározásáról szóló határozatot.

Erre egyébként azok jogosultak, akik már betöltötték a terhesség 28. hetét, de még nem szülték meg gyermeküket. Emellett a 2021-ben született első gyermek után is jár majd az egyszeri 10 ezer dináros támogatás - döntöttek a tanácstagok. Mindkettőt Szabadka Város költségvetéséből különítik el.

várandós
támogatás
Szabadka
Városi Tanács

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.