Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

200 ezer dinárral támogatja Törökbecse helyi közössége a település tanintézményeit

2020-10-19
11:06
2020-10-19
11:11
Forrás
Pannon RTV
A pénzösszeget három általános iskolának és a helyi iskoláskor előtti intézménynek folyósítják.

Egyébként a helyi közösség mintegy tíz éve segíti a tanintézmények munkáját, azzal, hogy az iskolák, óvodák egyedül döntenek arról, hogy az anyagi támogatást mire költik el. A kapott pénzösszegből idén a Josif Marinković Általános Iskola négy fehér táblával, valamint két tanteremben új székekkel gazdagodik. A Pava Sudarski Iskoláskor Előtti Intézmény Pillangó objektumában videó megfigyelőrendszert biztosítanak, míg a Középiskolában az udvar tavaly megkezdett rendezését folytatják. A helyi Miloje Čiplić Általános Iskolában még nem döntötték el, hogy mire költik a törökbecsei helyi közösségtől folyósított 200 ezer dináros anyagi támogatást.

tanintézmény
támogatás
Törökbecse
dinár
iskola
óvoda

Most

09:57

Elhunyt Pécsi Ildikó

Meghalt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat. A művész a településen élt és annak díszpolgára volt.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.