Ugrás a tartalomra

Az épület megújult, meglátjuk mi lesz a törvénykezéssel

2012-10-16
18:12
Megnyitották a nagybecskereki kihágási bíróság felújított épületét
Megnyitották a nagybecskereki kihágási bíróság felújított épületét. Az ünnepi átadón részt vett Michael Kirby, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete, Nikola Selaković igazságügyi és államigazgatási miniszter, valamint Nata Mesarović, a szerbiai bíróságok legfelsőbb tanácsának elnöke. Az illetékesek az igazságszolgáltatás hatékonyságát és átláthatóságát szeretnék javítani a térségben. A nagybecskereki bíróság egyébként az egyetlen olyan kihágási bíróság az országban, ahol a tárgyalótermek száma megegyezik a bírák számával, ami nyugodt és hatékony munkát tesz lehetővé az alkalmazottak számára. A beruházáshoz szükséges forrásokat az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala, vagyis a USAID biztosította, amely 2001-től 689 millió dollárral járult hozzá Szerbia felzárkóztatásához.
Nagybecskerek
épület
bíróság

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.