Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az év végéig elkészülhet az újvidéki igazságügyi palota új épülete

2023.01.26
17:58
Forrás
Pannon RTV
Több mint 300 alkalmazott dolgozik majd ott, és külön bejáratok lesznek a fogyatékkal élők, az áldozatok és a tanúk számára.

Az építkezést ma meglátogatta Maja Popović szerb igazságügyi miniszter, Emanuele Giaufret, az Európai Unió szerbiai küldöttségének vezetője és Milan Đurić, Újvidék polgármestere.

A jobb infrastruktúra jobb igazságszolgáltatást is jelent, ​​állítja az Európai Unió, amely több mint 13 millió euróval finanszírozta ennek az igazságügyi palotának az építését.

Az újvidéki igazságszolgáltatás új palotája mintegy 10 000 négyzetméteren terül el, három földalatti szinttel és hat emelettel rendelkezik majd.

Igazságügyi Palota
Maja Popović
Emanuele Giaufret
Európai Unió
uniós támogatás
Milan Đurić

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.