Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Befejeződött két útszakasz felújítása Tiszakálmánfalván

2020-05-24
13:25
2020-05-24
16:50
Forrás
Pannon RTV
Őszre még három utcát, illetve útszakaszt hoznak rendbe az Újvidékhez közeli településen.

A Vuk Karadžić utcában 1.800 métert, a Partizán utca egy részén 500 métert aszfaltoztak le. Az év végéig további 4,3 kilométert terveznek felújítani. A beruházás értéke 56 millió dinár, amelyet helyi forrásokból finanszíroztak.

Befejeződtek az aszfaltozási munkálatok Tiszakálmánfalván. Eddig két útszakaszt sikerült leaszfaltozniuk, azonban további három még hátravan. Ezek vélhetően az ősz folyamán fognak véget érni.

A lakosok elégedettek az eddigi munkálatokkal a Vuk Karadžić utcában és a Partizán utcában.

Dragan Dakić, Tiszakálmánfalva: „Eddig semmirevaló volt. Most tökéletes.”

Milica Kuzmanović, Tiszakálmánfalva: „Mindannyian elégedettek vagyunk. Sokkal jobb lett, mint amilyen volt. Tele volt lyukakkal. Ez volt talán a legrosszabb utca.”

Az év végéig felújítják még a Dušan Ćubić, a Petőfi Sándor, a Prnjavorska, a Dusán cár és a Partizán utca egy részét is, valamint a kézilabdapálya körüli területet. Kiss Gyula, a VMSZ tiszakálmánfalvi helyi szervezetének elnöke: „Nagyon sok javítani való van még a falu területén. Ezek az utcák mellékutcák. Itt a polgárok általában a munka irányában történő haladásra használják fel az utakat.”

A faluban korábban befejezték a csatornahálózatot, felújították a bölcsődét, új sportpályát kapott a helyi iskola, valamint a nyugdíjas otthont is tatarozták.

Tiszakálmánfalva
utca
felújítás
aszfaltozás
Választások 2020
Kiss Gyula

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.