Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Bulizott Újvidék napközben

2021.12.31
17:01
2021.12.31
17:32
Forrás
Pannon RTV
Volt, aki nem várta meg az éj leplét, fogta magát és bevetette a bulirengetegbe. Szórakozóhelyek gazdag kínálata várta az ünneplőket.

Napközben Újvidék szűk központjának utcái tele voltak emberekkel. Az enyhe időjárásra való tekintettel sok szórakozóhely kerthelyisége is nyitva volt, amit kihasználtak a szilveszterezők. „Szlovéniából érkeztünk. Itt nincs koronavírus, ezért jöttünk ide. Csehország zárva volt, ezért választottuk Újvidéket.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

Újvidéken is népszerűek a nappali bulik, amit a szórakozóhelyek nagy része szervezett is. A központ környékén szinte mindegyik tele volt. Aleksandar Šujica, vendéglátós, Újvidék: „Van ilyen laza nappali bulink, az időjárás is jó, így sikerült néhány asztalt a kerthelyiségbe is kitenni, ami érdekes. Ami az éjjeli eseményeket illeti, van éjjeli programunk is, a belépőket már eladtuk. Korlátozott volt a férőhelyek száma, tekintettel a helyzetre, ami a koronavírust és a járványügyi intézkedéseket illeti, amelyeket be is tartunk.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

Sok helyen nappal és éjjel is várja élő zene vagy lemezlovas a vendégeket. A szórakozni vágyók és a vendéglátósok is örülnek, hogy lehetőség nyílt szilveszteri bulikat szervezni. Vuk Nikitović, vendéglátós, Újvidék: „Hatalmas az érdeklődés nappal, de éjjel is. Úgy látszik, már hiányzott az embereknek. Ez a koronavírus valamennyire elidegenített minket, így az embereknek hiányzott, hogy összekössön bennünket valami, hogy szórakozzanak, és befejezzük ezt az évet, reménykedve, hogy a következő sokkal-sokkal jobb lesz.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

Az általunk meglátogatott nappali bulik többnyire ingyenesek voltak, az éjjeli programokra a belépők pedig, kínálattól és helytől függően, 1500 dinártól 50 euróig terjednek.

Újvidék
szilveszter
buli
ünnep

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű