Ugrás a tartalomra

Elfogadta a költségvetés módosítását az újvidéki VKT

2019-10-19
12:51
2019-11-27
11:17
Forrás
Vajdasági RTV
Elfogadták a költségvetés módosítását Újvidék Város Képviselő-testületének ülésén - tudósít a Vajdasági RTV.

A döntés értelmében a városban megépülhet az 1944–45-ös áldozatok emlékműve, a büdzsé átütemezésével a Vajdasági Magyar Szövetség városi szervezetének javaslata megvalósulhat. Kiss Gyula, a VMSZ városi képviselője elmondta, a 44/45-ös ártatlan áldozatok emlékére egy emlékművet szeretnének felavatni, maga a pénzelése belekerült a költségvetés módosításába, remélhetőleg már az idén elkezdődhetnek a munkálatok és a jövő év folyamán elkészül az emlékmű. Az ülésen napirenden szerepelt a többi között az a javaslat is, miszerint 2021-től Újvidék területén betiltják a műanyag zacskók használatát. Elfogadták azt a javaslatot is, amely lehetővé teszi az újvidéki közvállalatok dolgozóinak a fizetésemelését.

Újvidék Város Képviselő-testülete
költségvetés
Kiss Gyula
Újvidék

Most

20:17, Frissítve: 20:27

6:1-re nyert a topolyai TSC

A Szerbiai Szuperliga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén 6:1-re nyert a topolyai TSC a Javor ellen.
17:51

Szlovéniában nincs járvány

Szlovéniában harmadik napja nem regisztráltak új koronavírus-fertőzöttet, és ötödik napja senki sem hunyt el a Covid-19 betegség következtében.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.