Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elfogadták a költségvetést Magyarkanizsán

2022.06.30
14:36
2022.06.30
17:40
Forrás
Pannon RTV
A 2021-es költségvetés elfogadása állt a magyarkanizsai Községi Képviselő-testület mai ülésének középpontjában.

Az elmúlt évben 98 százalékos volt a tervezett költségvetés megvalósítása. Mintegy 91 millió dinár volt a sikeres pályázatok értéke, 126 millió dinár pedig visszajött a sikeres IPA-pályázatok előfinanszírozásából. Az ülésen 18 napirendi pontot vitattak meg és fogadtak el a képviselők.

Pannon RTV

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai önkormányzati frakcióvezető, VMSZ: „Az idei évi költségvetésének módosítására olyan nyertes pályázataink miatt van szükség, amelyek megvalósulásához az önrész értéket növelnünk kellett. A közösség igényeink megfelelő ökopark épül a Gödrökbe, valamint informatikai beruházás zajlik az Ifjúsági Otthonban. Rendeletjavaslat született a községi páciensek jogvédelmi tanácsosáról is. A Tiszamenti Vízművek üzletviteli programja második módisítását is elfogadtuk, valamint a közvállalatok tervezett tevékenységéiről is szó volt.”

Pletikoszity Tibor
Magyarkanizsa
Magyarkanizsa kkt
költségvetés

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.