Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fejlesztések Kishegyes községben

2020.10.12
21:23
2020.10.12
21:39
Forrás
Pannon RTV
Kishegyes községben számos fejlesztés van folyamatban és még továbbiak is tervben vannak.
Pannon RTV/Kovács Róbert

Egyebek mellett készül a műfüves focipálya, valamint épül a szennyvíztisztító és bővül a szennyvízcsatorna-hálózat.

A kishegyesi műfüves focipálya talajmunkálatai már október elejére befejeződtek. A gyepszőnyeg elhelyezése, a labdafogó hálók, a kapuk és a kerítés kiépítése van még hátra. A topolyán található TSC Labdarúgó Akadémiával való együttműködésnek köszönhetően az Egység Labdarúgó Klub fiatal focistái sokkal jobb körülmények között edzhetnek, ha elkészül a segédpálya.

Pannon RTV

Augusztus elején intenzíven folytak a munkálatok Kishegyes község új központi szennyvíztisztítóján. Júniusban Bácsfeketehegyen, júliusban pedig Kishegyesen is megkezdték a szennyvízelvezető-hálózat fővezetékének kiépítését is. A fejlesztés érteke több mint 700 millió dinár. Kishegyesen a munkálatok befejezésére 600 napot láttak elő. A fővezeték 11 kilométer hosszan épül ki.

Kishegyes
fejlesztés
csatorna
focipálya
segédpálya
utcák

Most

20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.
16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.