Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Fel kell újítani a most felújított olimpiai medencét Újvidéken

2021-02-18
16:48
2021-02-18
17:30
Forrás
Pannon RTV
A polgármester azt mondta, a helyreállítás költsége a kivitelezőt terheli.

Ismertették az újvidéki Vojvodina Sport- és Üzletközpont olimpiai medencéjének állapotát. A kárfelmérést végző, 7 fős szakértői bizottság jelentése alapján, a munkálatokat meg kell ismételni. Nincs köztes megoldás, a helyreállítás költsége a kivitelezőt terheli - jelentette ki Miloš Vučević, Újvidék polgármestere. A medence felújítási munkálatai 2020 novemberében fejeződtek be. Mint utólag kiderült, a medence alja ferde, így ha megtöltik, folyamatosan szivárog. Jelen állapotában használhatatlan.

Miloš Vučević, polgármester, Újvidék: „Hibát követtek el a kivitelezéskor. Nem tudom, hogy a tervezés közben léphetett-e fel a probléma, ezt majd a szakemberek értékelik. Nem zárhatom ki ezt a lehetőséget. Tájékoztatjuk önöket, ha további bírósági eljárást kezdeményezünk.”

Újvidék
medence
felújítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.