Ugrás a tartalomra

Felkészült a fűtési idényre a Szabadkai Távfűtőművek

2023.10.02
16:20
2023.11.18
13:48
Forrás
Közlemény
Teljesen felkészült a fűtési idényre a Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat - áll a közvállalat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Az illetékesek úgy fogalmaznak, hogy időben befejezték a javítási munkálatokat, így készen állnak a télre, a fogyasztóknak nem kell aggódniuk. A vasútfejlesztéssel kapcsolatos munkálatok nem befolyásolják a közvállalat munkáját - teszik hozzá.

fűtés
Távfűtőművek
Szabadka
Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat

Most

07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.