Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felújítások a magyarkanizsai Cnesában

2019-09-30
14:29
2019-09-30
17:26
Forrás
Pannon RTV
A beruházás összértéke 13,2 millió dinár, amelynek hetven százalékát az energetikai minisztérium, harminc százalékát pedig az önkormányzat biztosította.

Felújítási munkálatok zajlanak a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben. Az építkezést ma megtekintette Fejsztámer Róbert helyi polgármester és Nebojša Rakić polgármester-helyettes. A felújítás magába foglalja az épület külső szigetelését, egy új kazán beszerzését és a nyílászárók cseréjét is.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „15-20 százalékos költséghatékonysággal számolunk. De erre egy pontos válasz majd, ami nem csak papíron van, hanem gyakorlatban is megmutatja magát. Ezt természetesen a fűtési szezon után tudjuk kiszámolni, hiszen addigra már összehasonlítási alapunk lesz a 2018-as fűtési és rezsi számlák és a 2019-es számlák kapcsán. Én bízom benne, hogy ez egy jelentős összeg lesz majd matematikailag is.”

Magyarkanizsa
Cnesa
felújítás

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.