Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Apczi Jenő

Felújítások a magyarkanizsai Tisza-parton

2022.01.05
11:48
2022.01.05
16:50
Forrás
Pannon RTV
Újabb felújítások valósultak meg a magyarkanizsai Tisza-parton, a strandhoz vezető úton és a töltésen.
Pannon RTV/ Apczi Jenő

A beruházás 2021 októberében indult, de az időjárási tényezők miatt csak 2022-ben valósult meg. A fejlesztések mintegy 3 millió dinárt tesznek ki, amelyből 2,8 millió dinárt az idegenforgalmi minisztérium, míg 200 ezer dinárt Magyarkanizsa önkormányzata biztosított.

Pálfi Ervin, igazgató, Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat, Magyarkanizsa: „A Tisza-parti sétány felújításán és rendezésén a vállalatunk a projekt szakmai előkészítésén és szakfelügyeletén munkálkodott. El tudom mondani, hogy 235 folyóméter lett felújítva, 25 pad lett szintén felújítva, ebből 14 újjá lett készítve, illetve 11 új pad lett kihelyezve. 21 darab köztéri szemetes lett kicserélve, funkcionálisabb szemeteseket raktunk ki. Illetve 36 darab kandeláber, köztéri villanyoszlop lett felújítva és még ne feledjük el, hogy még három információs tábla is került kihelyezésre itt a strand területén.”

Magyarkanizsa
Tisza-part
Pálfi Ervin

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű