Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Felújításra szorul a törökbecsei művelődési ház segédszínpada

2021.05.13
09:40
Forrás
Pannon RTV
Felújítanák az 1976-ban épült törökbecsei Községi Művelődési Ház segédszínpadát.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Az erre vonatkozó műszaki tervdokumentáció kidolgozását a tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkárság támogatja. A színházterem mögött lévő százötven négyzetméteres helyiséget negyvenöt éve nem újították, ezért az mára szinte használhatatlanná vált.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Az önkormányzat vezetősége  idén úgy döntött, hogy a segédszínpadot illetve a köztudatban jól ismert kisszínpadot minél előbb elsődlegesen a kultúra, de akár sport jellegű aktivitások szolgálatába helyeztetné, azzal a céllal, hogy a rossz állapotba került helyiség, visszakaphassa a 70-es, 80-as évekre jellemző rendeltetését, illetve hogy a különféle aktivitásokhoz biztosíthasson megfelelő körülményeket. Az illetékes tartományi titkárság a törökbecsei Községi Művelődési Ház segédszínpadának teljes felújítására vonatkozó műszaki tervdokumentáció kidolgozását egy millió dinárral támogatja.

Törökbecse
Művelődési Ház

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.