Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felújították a felsőhegyi rendőrállomást

2022.06.16
14:02
2022.06.16
17:22
Forrás
Pannon RTV
Az óvoda épületének teljes körű festése is tervben van.

Lakossági összefogásból a felsőhegyi Önkéntes Központ segédletével többek között új árnyékolóval, faburkolatokkal, állomásjelző táblával bővült a helyi rendőrállomás.

A közbiztonság szempontjából nyugodt környéknek számít a falu és a hozzá tartozó tanyavilág is.

Pannon RTV

Ősz Szabó Norbert, a felsőhegyi Önkéntes Központ elnöke: "Szükségesnek tartottuk, hogy az idei évben, hogy a rendőrállomást is felújítsuk, mivel minden évben valamit újítunk a faluban. A tavalyi évben is a vasútállomást, a postát felújítottuk, most pedig a rendőrállomás került sorba. Mindig jótékonysági bálakat szervezünk, azzal a céllal, hogy a falut még szebbé és még élhetőbbé tegyük. Az elkövetkezendő hónapban, július folyamán a felsőhegyi óvodának a teljes körű festése, felújítása következik, az még a márciusi jótékonysági bál bevételből fog megtörténni."

rendőr
felújítás
Felsőhegy

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű