Ugrás a tartalomra
Archív fotó Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Fertőtlenítőszert biztosítanak minden épületnek Pancsován

2020-03-26
07:46
2020-03-26
08:25
Forrás
Pannon RTV
Pancsova városban a járványügyi helyzet ellenőrzés alatt áll - így véli Saša Pavlov, Pancsova polgármestere. A rendkívüli helyzet idején nem fizettetik meg a parkolást és az óvodák rezsiköltségeit.

Pancsova város és a Higijena Közművesítési Vállalat az épületeknek fertőtlenítőszereket biztosított, amelyeket ingyen osztanak ki. Minden épületmenedzser a hét minden napján 7-től 14 óráig veheti át a szert az újrahasznosító központban. Oda helyeztek el egy tartályt, amelyben a nátrium-hipokloritot tárolják. Arra kérnek mindenkit, hogy vigyen magával saját tartályokat, amelyekbe átöntik a fertőtlenítőszert. Egy értesítést is kapnak, amelyet ki kell ragasztaniuk az épület bejáratán a fertőtlenítés után.

Pancsova
koronavírus
fertőtlenít
fertőtlenítőszer

Most

10:11, Frissítve: 10:41

Predrag Kon: Az utolsó szalmaszál

A 24 órás kijárási tilalom bevezetése az utolsó szalmaszál a koronavírus elleni harcban, de ennek még nem érkezett el az ideje – jelentette ki dr. Predrag Kon járványügyi szakorvos.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.