Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Forgalomkorlátozás a Pacséri úti felüljáró építése miatt

2021.10.27
16:46
2021.10.27
16:51
Forrás
subotica.com
Péntek reggel 8 órától vasárnap 18 óráig terelik el a forgalmat.

Ezen a hétvégén is lezárják az Y-elágazás topolyai és bajmoki körforgalom közötti szakaszát a Pacséri úti felüljáró építése miatt. Péntek reggel 8 órától vasárnap 18 óráig terelik el a forgalmat, a járművek a városon keresztül közlekedhetnek majd.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a munkálatok elvégzésének határideje december 16-a, a kivitelező Vojput cég azonban már november elejére szeretne végezni az építkezéssel.

A felüljáró célja, hogy átjárást biztosítson a mezőgazdasági munkagépeknek, hiszen a gazdák most csak kerülővel tudnak eljutni az Y-elágazás egyik vagy másik oldalán lévő földjeikre.

forgalomkorlátozás
lezárás
Y-ág

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű