Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hamarosan elkészül az Y-elágazás

2019-11-07
23:06
2019-11-08
08:06
Forrás
Pannon RTV
Aki mostanában Kelebián járt láthatta, hogy az Y-elágazás munkálatai a befejezéshez közelítenek.

Tudják, ez az az útszakasz, amely az autópályát összeköti a kelebiai-tompai határátkelővel. Amint kész lesz, fellélegezhetnek az érintett városrészek lakói. Talán eltűnik a kamionforgalom és a vendégmunkások áradata is Szabadka utcáiról. Az illetékesek szerint az Y elágazást még idén átadhatják. Többek között erről is beszélt a Szubjektív című műsorunkban Kern Imre szerbiai közműfejlesztési államtitkár az év elején.

Stábunk a helyszínen járt, hogy megtekintse hogyan haladnak a munkálatok.

Y-elágazás
Szabadka

Most

18:42, Frissítve: 18:49

Szalonnavásárt tartottak Ferenchalmon

Az eseményen húsfeldolgozással foglalkozó magánszemélyek és vállalatok állították ki portékájukat. A bírálóbizottság 300 szalonnaminta közül választotta ki a legjobbat.
15:37, Frissítve: 15:42

5 nap alatt 25 ezer bírság

Egyelőre így áll a hétfőn kezdődött fokozott közúti ellenőrzési akció Szerbiában. A szabálysértések java részét gyorshajtás, ittas vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása tette ki.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.