Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Holnap nyílik meg az új szabadkai oltópont

2021.02.17
13:42
Forrás
Pannon RTV
Mégsem szerdától, hanem csütörtöktől adják be a Szabadkai Közkórházban kialakított oltóhelyen a koronavírus elleni vakcinát.

A korábbi bejelentéseink szerint ma kellett volna megnyílnia Szabadka új oltópontjának a Szabadkai Közkórházban. Az intézmény illetékesei azonban elmondták, annak ellenére, hogy felkészültek az oltásra, a munkát még nem kezdhetik meg, mivel az eUprava portálon regisztráltak névjegyzékét hivatalosan még nem kapták meg. A legfrissebb információk szerint az oltakozás holnap délelőtt kezdődhet meg a kórházban, az új oltóponton.

vakcina
védőoltás
Szabadka
Szabadkai Közkórház
oltópont
oltóhely

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.