Ugrás a tartalomra
Hulladékgyűjtés
Pannon RTV

Hulladékgyűjtés a Szabadka környékén lévő erdőben

2018-04-22
17:29
2018-04-22
17:34
160-an vettek részt a Szabadka környékén lévő erdőben megszervezett hulladékgyűjtésen ma délelőtt.

Az akciót a Föld napja alkalmából a szabadkai Poželi želju Teljesítménytúrázók Egyesülete kezdeményezte. A Đuro Salaj és a Széchenyi István Általános Iskola tanulói, a szabadkai Közgazdasági Egyetem hallgatói, valamint a Spartacus Hegymászó Klub tagjai is csatlakoztak az akcióhoz. A szemétszedés során több mint száz zsák telt meg, az aktivisták a Palicstól Kelebiáig tartó turista útvonalat járták végig.

Zoran Vukmanov, elnök, Poželi želju Teljesítménytúrázók Egyesülete: „Nagyon örülök, hogy sikerült ezt a nagyon nagy munkát elvégezni. Mindig azt mondom, hogy sajnos ilyen a helyzet, hogy ilyen sok szemetet kell összeszedni, hogy ilyen sok szemét van eldobva az erdőben. Kár ilyen csúnya dolgokkal pusztítani azt a szépséget. Mégis a végén örülök, hogy sikerült a munkaakciót megszervezni, hogy ilyen sokan voltunk.”

erdő
szemét
hulladek

Most

13:34, Frissítve: 13:47

A vihar aratott Ludason

Tart a múlt heti viharkárok felszámolása Ludason. Az erős széllökések és a csapadék leginkább a mezőgazdaságban, ezen belül is a kukoricaföldeken jelentett nagy veszteségeket.
10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.