Ugrás a tartalomra

Húsvéti köszöntők - szabadkai városvezetés

2017.04.14
11:48
A húsvétot, a kereszténység e legjelentősebb ünnepét békében, jó egészségben és boldogságban töltsék, szeretteik és barátaik körében - üzente húsvéti köszöntőjében Horvát Tímea, Szabadka Város alpolgármestere
A húsvétot, a kereszténység e legjelentősebb ünnepét békében, jó egészségben és boldogságban töltsék, szeretteik és barátaik körében - üzente húsvéti köszöntőjében Horvát Tímea, Szabadka Város alpolgármestere. Mindenki számára legyen ez az ünnep a hittel teli megújulás ünnepe szeretteik körében és üzenete emlékeztessen bennünket az egymás iránti tisztelet és megbecsülés fontosságára - áll Bunford Tivadar, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnökének húsvéti köszöntőjében.
Horvát Tímea
Bunford Tivadar
húsvéti köszöntő

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű