Ugrás a tartalomra
MUP

Illegális migránsokat tartóztattak le Törökkanizsa községben

2021.07.04
10:24
2021.07.04
17:08
Forrás
közlemény
A gyanú szerint közöttük olyanok is vannak, akik emberkereskedelemmel foglalkoztak.

Rendőrségi akció keretében tartóztatott le a belügyi tárca illegális migránsokat Törökkanizsa községben - tájékoztatnak az illetékesek. A csendőrség és a rendőrség tagjai Szerbkeresztúrnál, a Tisza-parton található illegális táborban csaptak le, és tartóztatták le az illegális bevándorlókat.

A gyanú szerint közöttük olyanok is vannak, akik emberkereskedelemmel foglalkoztak, emellett lopásokban, zsarolásokban és más bűncselekményekben is részt vettek - áll a közleményben. A rajtaütés során késeket is lefoglalt a rendőrség.

MUP

Az akciót a helyszínen követte Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter, aki azt hangsúlyozta, hogy megvédik a szerbiai állampolgárokat. Senkinek sem engedik meg, hogy olyat tegyen, amit a törvény büntet.

"Szerbia egyetlen részén sem történhet olyan, ami nincs összhangban a törvényekkel. Ez a csempészbanda különböző bűncselekményeket követett el, és volt okuk a Szerbia e részén élő polgárainknak, hogy ne érezzék magukat biztonságban. Ezt nem fogjuk engedni, nem fogjuk tolerálni. Rögtön, abban a pillanatban, hogy értesülünk illegális táborok létesüléséről, vagy bűncselekményekről, a belügyminisztérium reagálni fog."

migráns
Törökkanizsa
letartóztatás

Most

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.