Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jótékonysági Iskolabál volt Adán

2018.04.15
08:37
2018.04.15
17:35
Forrás
Pannon RTV
Harmadik alkalommal rendezték meg Adán a Jótékonysági Iskolabált.

Ahogy az elmúlt években, úgy most is, a rendezvényen befolyt pénzösszeget a Cseh Károly Általános Iskola támogatására ajánlják fel a szervezők. A jó hangulatért a Homokóra és a Perpetuum Mobile zenekarok feleltek.

A bálra csaknem 290 ember váltott jegyet. Dukai Lídia Magyarkanizsáról érkezett a jótékonysági rendezvényre. Már harmadik alkalommal vett részt az Iskolabálon: „Én is a tanügyben dolgozom, és tudom, hogy a tanügyben mindig problémás az anyagi helyzet az iskolák fölszereltségét tekintve. Úgy gondolom, hogy ez a jótékonysági bál csak a hasznára válhat Ada Község iskolásainak.”

Pannon RTV

Az eddigi években a bálon befolyt pénzből új táblákat, vetítőgépeket és számítógépeket is vásároltak az iskolának. Ezzel könnyítették meg a tanárok és a diákok munkáját.

Körtvélyesi Zoltán, tanuló, Cseh Károly Általános Iskola, Ada: „Előtte nem volt érdekes ahogy tanultunk, de ahogy most tartanak a tanárok előadásokat, az sokkal érdekesebb. Vannak képek, videók, amiket nézünk, azt mindenki jobban szereti, mintha tanulnánk.”

Pannon RTV

A rendezvény a Hope Civil Szervezet szervezésében valósult meg. Apró Tímár a szervezet alapító tagja elmondta, az elmúlt években befolyt pénzösszeg nagy támogatást jelentett az iskolának.

Apró Tímár, főszervező, alapító tag, Hope Civil Szervezet: „Az idén egyelőre azok a konkrét terveink, hogy a tanárokkal és a diákokkal közösen megbeszéljük, hogy mire költsük a pénzt. Mert ők használják az eszközöket napi szinten, ők tudják, hogy mire van szükségük.”

Apró Tímár hozzátette, jövőre is szeretnék megszervezni a jótékonysági estet, hiszen számos dologra van még szükség az iskolában.

Ada
jótékonysági bál
Hope Civil Szervezet

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.