Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Jövő év végére nem lesz sáros utca Törökbecsén

2021.11.26
17:58
2021.11.26
18:08
Forrás
Pannon RTV
Jelenleg két utcában is aszfaltoznak, ami több mint 700 métert jelent.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Új aszfaltburkolatot kap a törökbecsei Aracs, valamint a II. Krajina utca bizonyos szakasza. A közművesítési munkálatokhoz szükséges pénzösszeget a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság az önkormányzattal közösen biztosítja.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Az akciót nemrégiben a II. Krajina utca 217 méteres szakaszán kezdték meg, amit párhuzamban az Aracs utcában is végeznek. Ez utóbbi ugyanis a bánáti település leghosszabb utcája, ezért az 510 méterre vonatkozó munkálatok három szakaszban történnek.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A bánáti településen idén több utca aszfaltozását is tervbe vették, azonban bizonyos adósságok törlesztése miatt az idei községi költségvetés módosításra szorult, ami miatt a cserépgyár közelében lévő Dózsa György, valamint az újfalusi negyedben található Toza Marković utca aszfaltozását jövő évre tervezik. Ez azt jelenti, hogy 2022 végéig Törökbecsén egy utca sem marad útburkolat nélkül.

A beruházás összértéke huszonnégymillió dinár, mely pénzösszeget a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság és az önkormányzat fele-fele arányban biztosít.

Törökbecse
aszfaltozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.