Ugrás a tartalomra

Készül Nagybecskerek a Sörnapokra

2019-08-21
15:45
2019-08-21
18:26
Forrás
Pannon RTV
Több mint félmillió vendéget várnak az augusztus 26-a és szeptember elseje közötti, sorrendben 34. Nagybecskereki Sörnapokra.

Ezért külön intézkedéseket foganatosítanak a részvevők nagyobb biztonság érdekében, közölték a ma megtartott sajtótájékoztatón. A rendezvény fellépői között lesz a Nagybecskereki Filharmonikus Zenekar, Lepa Brena, Halid Bešlić, Alen Islamović, a Crvena Jabuka és mások. A zenei programok mellett számos kísérőrendezvény is lesz.

Čedomir Janjić, Nagybecskerek polgármestere: „Negyven helyszínen lesznek események a hét nap alatt, és úgy gondolom, hogy Nagybecskerek lesz ezeken a napokon a régió és Szerbia középpontja. Ahogy a kollégáimtól hallottam, akik tegnapelőtt jöttek haza Romániából, Temesvár környékéről, legalább tíz autóbusszal érkeznek majd vendégek. De bízok benne, hogy ennél jóval többen is lesznek.”

Nagybecskerek
sörnapok
Čedomir Janjić
koncertek

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.