Ugrás a tartalomra

Készül Nagybecskerek a Sörnapokra

2019-08-21
15:45
2019-08-21
18:26
Forrás
Pannon RTV
Több mint félmillió vendéget várnak az augusztus 26-a és szeptember elseje közötti, sorrendben 34. Nagybecskereki Sörnapokra.

Ezért külön intézkedéseket foganatosítanak a részvevők nagyobb biztonság érdekében, közölték a ma megtartott sajtótájékoztatón. A rendezvény fellépői között lesz a Nagybecskereki Filharmonikus Zenekar, Lepa Brena, Halid Bešlić, Alen Islamović, a Crvena Jabuka és mások. A zenei programok mellett számos kísérőrendezvény is lesz.

Čedomir Janjić, Nagybecskerek polgármestere: „Negyven helyszínen lesznek események a hét nap alatt, és úgy gondolom, hogy Nagybecskerek lesz ezeken a napokon a régió és Szerbia középpontja. Ahogy a kollégáimtól hallottam, akik tegnapelőtt jöttek haza Romániából, Temesvár környékéről, legalább tíz autóbusszal érkeznek majd vendégek. De bízok benne, hogy ennél jóval többen is lesznek.”

Nagybecskerek
sörnapok
Čedomir Janjić
koncertek

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű