Ugrás a tartalomra

Készül Nagybecskerek a Sörnapokra

2019-08-21
15:45
2019-08-21
18:26
Forrás
Pannon RTV
Több mint félmillió vendéget várnak az augusztus 26-a és szeptember elseje közötti, sorrendben 34. Nagybecskereki Sörnapokra.

Ezért külön intézkedéseket foganatosítanak a részvevők nagyobb biztonság érdekében, közölték a ma megtartott sajtótájékoztatón. A rendezvény fellépői között lesz a Nagybecskereki Filharmonikus Zenekar, Lepa Brena, Halid Bešlić, Alen Islamović, a Crvena Jabuka és mások. A zenei programok mellett számos kísérőrendezvény is lesz.

Čedomir Janjić, Nagybecskerek polgármestere: „Negyven helyszínen lesznek események a hét nap alatt, és úgy gondolom, hogy Nagybecskerek lesz ezeken a napokon a régió és Szerbia középpontja. Ahogy a kollégáimtól hallottam, akik tegnapelőtt jöttek haza Romániából, Temesvár környékéről, legalább tíz autóbusszal érkeznek majd vendégek. De bízok benne, hogy ennél jóval többen is lesznek.”

Nagybecskerek
sörnapok
Čedomir Janjić
koncertek

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.