Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

Készül a park kivilágítása Torontálvásárhelyen

2020-10-15
12:47
2020-10-15
17:01
Forrás
Pannon RTV
Egyelőre hat kandelábert helyeztek el, de továbbiak is lesznek. A projektet az antalfalvi önkormányzat támogatta.

Fontos, hogy a falu központja rendezett és biztonságos legyen. Ehhez nagyban hozzájárul a megfelelő kivilágítás is. Lazički Stevan, tanácselnök, Torontálvásárhely HK: „6 kandelábert helyeztünk el a szökőkútig vezető ösvényen. További helyekre is tervezzük lámpák elhelyezését, olyan helyekre, ahol még sötét van.”

Bakator Juliannának nagyon tetszik a kivilágított park és nagyon örül, hogy szépül a falu. „Nagyon örülök neki és egész nyáron reménykedtem benne, hogy az áram, hogy a világítás is biztos elkészül. Örülök neki, és még nagyon-nagyon szeretném, hogy ha ezt a szép kutat újra megcsinálnák, hát nagyon reménykedek benne, hogy sikerülni fog az is.”

Tervben van a szökőkút felújítása is, ami a falu egyik szimbóluma lett, hiszen ez volt az első szökőkút a községben.

Antalfalva
Torontálvásárhely
világítás
Park

Most

18:26

Mini-Schengen online csúcs

Három témakörben tartott virtuális találkozót Aleksandar Vučić szerb államfő, Edi Rama albán kormányfő és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök.
15:51, Frissítve: 17:34

1545-tel nőtt a fertőzöttek száma Szerbiában

Újra negatív rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma Szerbiában, Szabadkán is emelkedett a kórházban kezelt koronavírusos páciensek száma, Vajdaság területén pedig 212 újabb koronavírusos beteget regisztráltak.

Népszerű