Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kihirdették a választási listákat a szabadkai helyi közösségi voksolásra

2019-06-27
11:05
2019-06-27
11:25
Forrás
subotica.com
Kihirdették a választási listákat a július 7-i szabadkai helyi közösségi voksolásra - írja a subotica.com hírportál.

Jövő vasárnap a 37 helyi közösség területén 103 szavazókör lesz, a szavazásra jogosultak pontos számát pedig a napokban hozzák nyilvánosságra - jelentette ki Nenad Kozomora, a Szabadkai Választási Bizottság elnöke. Mint mondta, a Szerb Haladó Párt-Vajdasági Magyar Szövetség koalíció mind a 37 helyi közösségben állított listát. Nyolcban a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetsége, öt listát a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, szintén ötöt a Szerbiai Szocialista Párt, hármat a Bácskai Bunyevácok Szövetsége, kettő listát pedig a Szerbia Ereje Mozgalom állított és adott át. A választási listák leadási határideje június 20-án járt le. Július 4-től július 7-én 20 óráig kampánycsend lesz a város területén, szögezte le a választási bizottság elnöke.

helyi közösségi választások
Szabadka
Nenad Kozomora
Szerb Haladó Párt
Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Szerbiai Szocialista Párt
Bácskai Bunyevácok Szövetsége

Most

22:23

Györe elődöntős Umagban

Györe László bejutott az 586 140 euró összdíjazású umagi, 250-es tenisztorna elődöntőjébe, miután 162 percnyi küzdelem után 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 arányban nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
22:15

Brit tankhajót foglalt le Irán

Újabb incidens történt a világ egyik legfontosabb vízi útján, a Perzsa-öböl bejáratát jelentő Hormuzi-szorosban, amelyen keresztül a Közel-Kelet olajforgalmának jelentős része bonyolódik.
20:31

Magasabb lesz az alma ára?

A szélsőséges időjárás miatt idén várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés Magyarországon, amely a tavalyi mennyiség fele, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.