Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kihirdették a választási listákat a szabadkai helyi közösségi voksolásra

2019-06-27
11:05
2019-06-27
11:25
Forrás
subotica.com
Kihirdették a választási listákat a július 7-i szabadkai helyi közösségi voksolásra - írja a subotica.com hírportál.

Jövő vasárnap a 37 helyi közösség területén 103 szavazókör lesz, a szavazásra jogosultak pontos számát pedig a napokban hozzák nyilvánosságra - jelentette ki Nenad Kozomora, a Szabadkai Választási Bizottság elnöke. Mint mondta, a Szerb Haladó Párt-Vajdasági Magyar Szövetség koalíció mind a 37 helyi közösségben állított listát. Nyolcban a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetsége, öt listát a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, szintén ötöt a Szerbiai Szocialista Párt, hármat a Bácskai Bunyevácok Szövetsége, kettő listát pedig a Szerbia Ereje Mozgalom állított és adott át. A választási listák leadási határideje június 20-án járt le. Július 4-től július 7-én 20 óráig kampánycsend lesz a város területén, szögezte le a választási bizottság elnöke.

helyi közösségi választások
Szabadka
Nenad Kozomora
Szerb Haladó Párt
Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Szerbiai Szocialista Párt
Bácskai Bunyevácok Szövetsége

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.