Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kihirdették a választási listákat a szabadkai helyi közösségi voksolásra

2019-06-27
11:05
2019-06-27
11:25
Forrás
subotica.com
Kihirdették a választási listákat a július 7-i szabadkai helyi közösségi voksolásra - írja a subotica.com hírportál.

Jövő vasárnap a 37 helyi közösség területén 103 szavazókör lesz, a szavazásra jogosultak pontos számát pedig a napokban hozzák nyilvánosságra - jelentette ki Nenad Kozomora, a Szabadkai Választási Bizottság elnöke. Mint mondta, a Szerb Haladó Párt-Vajdasági Magyar Szövetség koalíció mind a 37 helyi közösségben állított listát. Nyolcban a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetsége, öt listát a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, szintén ötöt a Szerbiai Szocialista Párt, hármat a Bácskai Bunyevácok Szövetsége, kettő listát pedig a Szerbia Ereje Mozgalom állított és adott át. A választási listák leadási határideje június 20-án járt le. Július 4-től július 7-én 20 óráig kampánycsend lesz a város területén, szögezte le a választási bizottság elnöke.

Szabadka
Nenad Kozomora
Szerb Haladó Párt
Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Szerbiai Szocialista Párt
Bácskai Bunyevácok Szövetsége

Most

17:41

Montenegrói kormányfő: Nincs harag

Nincs harag, amikor a nemzeti egészség kérdéséről van szó - jelentette ki Duško Marković annak kapcsán, hogy a Montenegro Airlines repülői nem szállhatnak le a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren.
16:29, Frissítve: 17:34

Hamarosan beérik a levendula

Egyre többen foglalkoznak levendulával Magyarkanizsán és környékén, annak ellenére, hogy vidékünkön nem őshonos növényről van szó.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.