Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Korszerű, fedett piactér Csantavéren

2022.09.23
21:52
Forrás
Pannon RTV
Gond nélkül lehet majd piacozni, vásárokat és más rendezvényeket szervezni az új csantavéri piactéren.
Pannon RTV

Fesztiválok, rendezvények megszervezésére, és persze korszerű feltételek melletti piacozásra is lehetőség lesz nemsokára Csantavéren.

Pannon RTV

A helyi kommunális vállalat már hosszú ideje tervez egy újszerű piacteret kiépíteni. Úgy tűnik, az álom megvalósulhat, mert az év elején sikerült annyi pénzt szerezniük, amelyből elkészülhetett a tervdokumentáció, és a munkálatok is megkezdődhettek.

Pannon RTV

A fedett piactér a jövő héten már kész is lesz.

Csantavér
piac
fedett piac
korszerű
Komval Vállalat

Most

18:33

Húszéves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Vajdaság Erdői Közvállalat Újvidéken. Az évfordulóról ünnepi díszülésen emlékeztek meg. Elismeréseket adtak át azoknak, akik az elmúlt két évtizedben hozzájárultak a közvállalat sikeres működéséhez.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.