Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közműfejlesztések, művelődési programok Törökkanizsán

2022.06.02
20:34
Forrás
Pannon RTV
Gazdag művelődési élet, a művészetek bemutatása, infrastrukturális fejlesztések - mindezek Törökkanizsán.

A Tisza-parti községben virágzik az élet, programok akadnak bőven, a helyiek és az érdeklődők nagy örömére. A Közügyekben bepillantottunk a törökkanizsai mindennapokba, majd Újhelyi Nándorral, a helyi KKT elnökével beszéltünk a tervekről, várható beruházásokról.

Pannon RTV

A Tiszagyöngye Művelődési Egyesület székházában szinte a kilincset adják egymásnak az egyesület tagjai, hiszen napi szinten zajlik a népzene és néptánc oktatás. A több, mint 100 tagot számláló egyesület programjai is egymást követik a nyár folyamán.

Pannon RTV

A művészetek kedvelői sem maradnak program nélkül Törökkanizsán, ugyanis mintegy másfél évvel ezelőtt megnyílt a Kulturális Zóna, ami megannyi kiállításnak adott otthont az elmúlt hónapokban.

Pannon RTV

A község területén jelenleg is folyamatban van egy komolyabb beruházás, mégpedig a majdányi régészeti lelőhely idegenforgalmi központtá alakítása.

Pannon RTV

Több helyszínen is folyik az úthálózat felújítása, amelynek összértéke 63 millió dinár. Törökkanizsa mellett Oroszlámoson és Szerbkeresztúron is megújul a burkolat összesen 2,5 km hosszan.

Törökkanizsa
Közművek
művelődés

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű