Ugrás a tartalomra
Magyarkanizsa
Pannon RTV/Molnár Ádám, Szarapka Szabolcs

A közmunkaprogramban 25-en kaptak állást Magyarkanizsán

2019-06-13
11:36
2019-06-13
11:49
Forrás
Pannon RTV
A programnak köszönhetően 25 munkanélküli személy állhatott munkába és dolgozhat 4 hónapon keresztül. A foglalkoztatottak helyi szervezetekben és közvállalatokban dolgozhatnak.

Magyarkanizsa község területén folyamatban van a közmunkaprogram megvalósítása, amely idén teljes egészében a községi költségvetés eszközeiből valósul meg, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálattal szoros együttműködésben.

A programnak köszönhetően 25 munkanélküli személy állhatott munkába és dolgozhat 4 hónapon keresztül. A foglalkoztatottak helyi szervezetekben és közvállalatokban dolgozhatnak. A közmunkaprogram a 2019-es évben a községi költségvetésben előlátott 4,3 millió dinárból valósul meg.

Magyarkanizsa
közmunkaprogram

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.